HondenPage baasje tieneke de groot

Over tieneke de groot

Tja, bij de krabbel heb ik dus het verhaaltje geschreven dat hier hoort te staan begrijp ik! Kopieren en plakken lukt niet dus lees de eerste krabbel en je weet waarom ik mijzelf hier heb aangemeld. M'n omgeving wordt weleens moe van mijn geklets over de honden dus kan ik dat hier mooi kwijt! Ik werk onregelmatig, mijn man werkt regelmatig zo waren we vroeger veel thuis voor de kinderen nen nu voor de honden! Want alleen zijn kunnen ze wel maar vinden ze echt niet leuk, ze liggen te slapen tot we terugkomen en zijn dan erg enthousiast! Ik wordt elke keer zo blij van ze!!!!:-DIk kom nog steeds allerlei opvoedkundige zaken tegen die dan weer een beroep doen op creativiteit, de honden houden me goed bij de tijd, actief en ik kom heel erg veel buiten door hen! Heerlijk, zelfs als het regent, regenpak aan en gaan, lopen, fietsen, maakt niet uit.!

Krabbels aan tieneke de groot

honden page profiel tieneke de groottieneke de groot schreef om 11 oktober om 16:48
Hoi, we hebben 2 engelse springers spaniels, althans van vaders kant, moeder is een kruising. Ze hebben de zelfde vader en verschillende moeders. Ze zijn 2 en bijna 5 jaar. Saar is de oudste, Gijs de jonste. Een pracht koppel, ik wil leren hoe ik foto's kan plaatsen want we zijn apetrots op onze doerakken!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

tieneke de groot heeft 0 ontvangen.

Berichten en online status
tieneke de groot was voor het laatst online 10 jaar, 2 maanden, 2 weken, 3 dagen, 3 minuten, 31 seconden geleden

Honden Foto's

tieneke de groot heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^